Waar is de zomer toch gebleven!?

 

Waar is die zomer toch gebleven, gister liep ik over de Kalverstraat, en toen zag ik dat de korte broeken alweer 50% afgeprijst waren. Ik dacht hé, nu al? Waar is die zomer gebleven! De afgelopen weken heb ik weinig kunnen genieten van die Nederlandse zomer. Zoals ik in mij vorige berichtje al aangaf mocht ik in de keuken werken. En ik heb genoten.

Nathan Uitterdijk

De keuken van JmeO

We waren met z’n drieeën, Will (Americaan) en John (Nigeriaan) en ik. Ook al waren het vaak lange dagen (soms van 6:30 tot 17:00), lange weken (7dagen per week), ondanks alles hebben we veel gelachen! En we stonden bekend als de koks met pure vreugde. We hebben gezongen, gedanst en bovenal heerlijke maaltijden bereid. We hebben 4weken lang 2 recepten gebruikt. En verder gewoon vaak proeven!

Nathan Uitterdijk

 

We hebben oa een cd van Kirk Franklin grijs gedraaid. Kirk is een black gospel zanger, en daar hebben we al onze dans pasjes op uitgeprobeerd 😉 De video zal ik jullie besparen.

 

 

Tijdens onze laatste dag in de keuken kwam Reinier, (onze DTS department leider) naar ons toe. Hij vroeg ons of we misschien een auto ter beschikking hadden en of we zin hadden om naar een DTS conferentie in Engeland te gaan. Nu had ik net een mailtje van Netty (mijn tante) gekregen dat ik haar auto een maand kon gebruiken tijden haar reis naar Israel! Dus ik had een auto! Nu nog de 2de vraag, willen we naar een conferentie in Engeland. Het was een conferentie over de discipelschap training school (DTS), dus eigenlijk heel nuttig voor mij aangezien ik weinig ervarig had, en ik dit de komende 2jaar ga doen.

Nathan Uitterdijk

Hier verbleef ik

Dus afgelopen week verbleef ik in Holmsted Manor, een basis van JmeO in Engeland, vlak onder London. We zouden met z’n drieën gaan, maar op het laatste moment kon Reinier niet mee. Dus ging ik alleen met Will.

Het was echt een toffe ervaring, heb echt leuke en interessante dingen geleerd. En echt bewondering gekregen voor hoe een discipelschap training school eruit hoort te zien.

Nathan Uitterdijk

Holmsted Manor, een basis van JmeO in Engeland

 

 

Ik zou jullie nu kunnen vertellen wat ik allemaal geleerd heb, maar dan gaat het een lange update worden. Als je nou meer wilt weten over DTS, dan kan je me mailen, en dan spreken we een keer wat af!

 

Nu ben ik weer terug uit het mooie Engeland, we hadden trouwens super lekker weer, maar het was ook zuid Engeland. Maar ik ben weer terug in NL, en neem nog even een paar dagjes vrij om de 29ste weer fris en fruitig te beginnen aan een nieuw hoofdstuk.

Nathan Uitterdijk

Flyer voor de september DTS

 

Ik ga namelijk de september DTS staffen (begeleiden).
Ik doe dit samen met 6 anderen:
Johnny & Carina (Gezin met 3 kids)
Jelte & Catharina (stel uit Friesland)
George ( Kameroen)
Esther (Dame uit Belgie)
En ik 🙂

Ik heb er echt ontzettend zin in, we hebben al genoeg studenten, maar er is nog ruimte voor meer. Dus heb je een gaatje van 6maanden, let me know!

 

Ik vrees dat de komende tijden ook weer druk gaan worden, het meeste is voor mij allemaal nieuw. Ik hoop dat ik jullie zo goed mogelijk op de hoogte kan houden! Ik vind het ontzettend gaaf om reacties te krijgen!!!
En jullie kunnen mij ALTIJD mailen.

Uw naam (verplicht)

Uw email

Onderwerp

Uw bericht


Voor nu een fijne herfst toegewenst 🙂
God zegen.

Nathan Uitterdijk

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.