De tijd vliegt!

Nathan Uitterdijk

Hier hoop ik een kamer te krijgen.

Woow, wat gaat de tijd toch hard, ik ben nu officieel bezig met mij laatste werkweek bij E-pla. Het voelt toch wel vreemd, over 2 weken woon ik gewoon in Amsterdam. Altans dat is de bedoeling. Ik ben bezig met een kamer in Amsterdam, een kamer op 3min loopafstand van de Dam, in een gebouw van JmeO (zie foto).

Er zijn nog zoveel dingen die geregeld moeten worden, maar ik heb er zin in! Zo heb ik nog een auto die verkocht moet worden, iemand interesse? Ik moet nog verhuizen, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.

Ook moet ik minimaal 350 euro per maand ontvangen aan giften, dat is een “regel” binnen JmeO. Het is ontzettend gaaf om God hierin te vertrouwen. En om te zien dat mensen een maandelijkse toezegging doen!

Nog 4dagen werken en dan sluit ik het ene hoofdstuk af om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Ik ben een blij en gelukkig dat ik jullie op de hoogte kan houden via deze site 🙂

Goeie en gezegende week,

Nathan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.