News Flash!

Luitjes!

ff een snelle update, want er is weer een hoop te vertellen. De afgelopen 2 weken brachten we als DTS niet door in een les lokaal, maar in Brussels en Amersfoort. We hadden namelijk een Nederlandse outreach. We gingen eerst met ons hele team naar Brussels, daar werkte we samen met JmeO Heidebeek. We verbleven in een kerk gebouw, met ruim 60 personen. ALLE jongens sliepen in de kelder van de kerk, geen ventilatie! 7 dagen lang! Ik hoopte elke avond dat ik mijn slaapzak zou bereiken, want de kans was groot dat ik halverwege was flauwgevallen van de stank! haha! Buiten dat kregen we elke ochtend les, en gingen smiddags de straat op om mensen uit te nodigen voor de God’s Story

Nathan Uitterdijk

Je zal denken, wat is the God Story nou.. Het is in ieder geval geen kerk dienst, maar een event. Een feest, speciaal bedoel voor jongeren die meer over God willen weten. We gingen er dus elke dag eropuit, de straat op. En elke dag was ik weer verbaasd, want er waren echt veel mensen die echt geïnteresseerd waren in wie God nou is. We hebben echt vele gesprekken gehad, en mogen uitleggen wie God voor ons is. Dat God een liefhebbende Vader is, met wie je een persoonlijke relatie kunt hebben.

Nathan Uitterdijk

De kerk waar we in de ochtend les kregen

Zaterdag 22 oktober was het zover, doormiddel van dans, een live band, film en een DJ werd het verhaal van God verteld. Het was een gave avond. Aan het eind van de avond konden mensen hun leven aan Jezus geven, en 25mensen gingen naar voren. Het is gaaf om echt uit te stappen in geloof, de straat op te gaan, en uiteindelijk mensen hun levens zien veranderen.

Zondag gingen weer terug naar Amsterdam om vervolgens regelrecht door te gaan naar Amersfoort. Daar werkte we samen met een gebedsgroep DPN. We hebben daar oa geholpen met klussen.

Nathan Uitterdijk

Een echtpaar in Amersfoort verzorgt meerdere keren per jaar weekenden genaamd “Destiny weekenden”. Ook geven ze weddings course en mannen weekenden. En hun huis werd daarvoor te klein, en dus werd het tijd voor een aanbouw. En ik mocht met Logan en Fabian (2 studenten) de tuin opnieuw opknappen. Mij ervaring kwam weer goed van pas. We hebben de schutting gerepareerd, en ook al het straatwerk opnieuw gedaan. Het was weer heerlijk om een volle dag met je handen bezig te zijn!

Nathan Uitterdijk

Waterpas!?

En de vrouw kon echt VERSCHIKKELIJK goed koken! Dus na een dag hard werken stond er een goed bord eten klaar.

Nathan Uitterdijk

Lunch

In Amersfoort had ik ook nog een enorm goed gesprek met een jongen op de straat. Die stond te promoten voor Oxfam Novib, en vroeg mij of hij wat mocht vertellen. Ik zei tuurlijk, als ik jou ook wat mag vertellen. Dus binnen de kortste keren hadden we het over God, en hij had veel vragen. Ik kon uitleggen wie God voor mij is, en hoe ik tot die keuze ben gekomen. Hij was zo geïnteresseerd dat hij mij nummer wou hebben, en binnenkort verder wou praten.

Nathan Uitterdijk

Nathan Uitterdijk
Het begin, en eind resultaat

Zo kan ik echt nog uren doorgaan, met verhalen vertellen. Maar ik ga weer een happie eten.
Ik wil afsluiten met het volgende, een uitnodiging!
We hebben namelijk in onze DTS open avonden. GRATIS!

Woensdag 2 November 19:30 –21.30: Bas Rijksen: Identity in Christ

Woensdag 9 November 19:30 -21.30: Michael Montgomery: Passion for Jesus

Woensdag 16 November 19:30 -21.30: Rod Smith: Relationships

Woensdag 23 November 19:30 -21.30: Nestor & Florence Tsala: Prayer & Intercession

Ook hebben we een open week, dus als je een keer een DTS ervaring wil, jong en oud. Je ben van harte welkom in de week van Rod Smith, 14-18 november!
(ik heb gehoord dat het echt een knaller word!)
Neem contact op als je interesse hebt!!

Uw naam (verplicht)

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Groetjes Nathan

 

 

 

2 thoughts on “News Flash!

 1. Dank je wel Nathan voor je compliment. Ik moet er bijna van kleuren. Ik hoop dat jullie nog een keertje terugkomen als het klaar is, om alsnog te zien hoe het geworden is, en te genieten van een echte maaltijd.

  Hartelijke groetjes
  Bart en Esther

  • Geen dank Esther, Your an amazing cook!
   Een echte maaltijd lijkt mij heerlijk.. Hoop dat jullie snel weer kunnen genieten van jullie huis!

   Groetjes aan Bart,
   Nathan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.