Hot news!

Hello allemaal, het is weer tijd voor een goeie update! In mijn laatste berichtje vertelde ik over een gebouw waar ik misschien een kamer kon huren. Nou dat is gelukt! De komende jaren woon ik op 3 min afstand van de Dam (er zijn er maar weinig die dat kunnen zeggen).  Ik heb gister al een laminaat vloertje gelegd, en komende week ga ik de boel schilderen! Jullie zijn bij deze van harte uitgenodigd om een keertje een kijkje te nemen. Op de begane vloer van mijn kamer zit een super tof Christelijk cafeetje, zeker de moeite waard om eens een bakkie te nuttigen.

 

Verder werd ik vanochtend in de pinksterdienst van de Gereformeerde kerk uitgezonden! Het was echt een mooie dienst, complimenten aan ds. Carolina. Ik mocht wat vertellen over mij toekomst bij JmeO, en kreeg een Bijbeltekst mee en er werd een zegen lied gezongen. Al met al een geweldig begin van een nieuwe avontuur, en zoals ik in de dienst al zei; gebed en zending gaan hand in hand.

De laatste paar dagen ben ik mezelf ook aan het voorbereiden op 26 juni, dan mag ik het praatje verzorgen in de Afterparty, ook in de gereformeerde kerk. Het thema is Money, money money. Een uitdagend thema, maar toch zo belangrijk in onze maatschappij. Dus zet em in je agenda!

 

Hier nog een laatste filmpje, enjoy!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.